Een handboek, jaarverslag of verhaal publiceren? Ik neem het redactiewerk voor je uit handen!

“De samenwerking met Lonneke verliep bijzonder goed. Niet alleen neemt zij haar lezer mooi mee met haar schrijven, ook is zij heel goed in staat zich in te leven in verschillende belevingswerelden. Ze begaf zich op – ook voor ons – nieuw terrein voor de opdracht die wij als ministerie van BZK aan haar gaven. Lonneke dook hier met volle overgave in en het resultaat overtrof onze verwachtingen.”

Boudewijn Steur, Clusterhoofd Strategie Ministerie van Binnenlandse Zaken en Koninkrijksrelaties

Ervaren tekstschrijver

Je wilt je expertise delen met je klanten, maar krijgt je verhaal niet lekker op papier? Je hebt een ambtelijke of juridische tekst die je wilt laten lezen aan een groter publiek? Op zoek naar een ghostwriter voor je blogs? Een prettig leesbaar jaarverslag? Dan kan ik je helpen!

Ik ben Lonneke Lodder en ik ben een ervaren schrijver, tekstschrijver en blogger. Gespecialiseerd in langere teksten en het vertalen van ingewikkelde boodschappen naar een helder verhaal. Maar natuurlijk kan ik ook een geheel nieuwe tekst voor je schrijven, aangepast aan de stijl die past bij jouw bedrijf of organisatie.

Vanuit Spanje

Ik werk vanaf het Noord-Spaanse platteland. Dat betekent dat we contact onderhouden via e-mail, telefoon of een online videoverbinding. Het voordeel voor jou is dat ik daardoor met scherpe tarieven kan werken, want mijn kosten zijn laag. Met name bij grotere opdrachten kan dit verschil aardig oplopen.

Je kunt uiteraard rekenen op Nederlandse punctualiteit: een deadline is een deadline.

Vaste prijs

Ik werk niet met een uurtarief, maar met een vaste prijs per product of opdracht. Die prijs hangt af van de lengte en de aard van de tekst en jouw wensen. Het bedrag op de offerte is de prijs die je uiteindelijk betaalt, dus je weet vanaf het begin precies waar je aan toe bent.

Meer weten of een vrijblijvende offerte aanvragen? Neem contact met me op via het contactformulier.