Klein feestje

Vanavond mocht er een biertje open. Het is namelijk een beetje feest in casa Lonica. Een tijdje terug werd ik uitgenodigd om een offerte uit te brengen voor een hele gave tekstopdracht. Vandaag kwam het goede nieuws: ze hebben voor Lonica Tekst gekozen!

Plan → prullenbak

Ach ja, plannen maken. Ik was er echt netjes mee aan de slag gegaan. Het was ook best een prima plan voor de laatste maanden van 2016. Punt 4 van mijn to do list na het eerste jaar van Project Lonica: vleugels geven aan Lonica Tekst. Ik zou – zolang ik geen nieuwe opdrachten had – verder gaan met investeren in mijn tekstbureau. Schrijfwerk dat misschien niet meteen geld oplevert, maar op de langere termijn waarschijnlijk wel. Het plan kan alweer de prullenbak in. Ik hou ervan.

Werk voor de rest van het jaar

Ik kan even goed in mijn handen gaan spugen, want het is een forse opdracht die ik heb gekregen. Geen tijd voor plannen meer, genoeg te doen voor de rest van het jaar. Geen gemakkelijke klus, maar zó gaaf! Het komt er kort gezegd op neer dat ik verhalen mag gaan schrijven. Voor een grote organisatie in een sector waar mijn hart eigenlijk nog steeds ligt.

Weet je wat, ik neem nog een biertje.

 

 

9 Comments

 1. Chris 4 oktober 2016 at 21:52

  Een mooie stap naar locatie onafhankelijk werken en het dichterbij brengen van de grote sprong Ik hoop dat het niet te veel ten koste gaat van je blog frequentie 😉

  Reply
 2. Financieel Vrij! 4 oktober 2016 at 21:53

  Van harte gefeliciteerd en heel veel succes met deze mooie klus!

  Reply
 3. Team CF 5 oktober 2016 at 16:50

  Gefeliciteerd met je opdracht, heel veel succes en veel plezier de komende maanden.

  Reply
 4. BespaarBalans 5 oktober 2016 at 22:40

  Wat een fantastisch nieuws! Gefeliciteerd met deze grote opdracht!

  Reply
 5. Mr FOB 7 oktober 2016 at 21:00

  Oeh, daar krijg ik dorst van, van die foto!
  Klinkt heel mooi die opdracht, gefeliciteerd! Je blijft toch wel bloggen, hè? 😉

  Reply
 6. Lonneke 8 oktober 2016 at 12:20

  Dank allemaal! Ik heb komende week het eerste gesprek met mijn opdrachtgever, daarna kan ik vol aan de bak! En ja, ik blijf zeker bloggen. Kan hooguit zo zijn dat de frequentie ietsje afneemt.

  Reply
 7. Rita Zoomers 9 oktober 2016 at 19:45

  Super Lonneke, succes met je opdracht. Misschien doet de mond op mond reclame ook wat als je opdracht voor een grote organisatie loopt.

  groetjes
  Rita

  Reply

Leave A Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *